Despre Martplast

Image

Compania MARTplast - calitatea are un nume

Firma MARTplast, fondata în 1994 de ing. Petrisor Martinescu, e lider de piata în România în producerea si comercializarea cazilor de baie. Firma produce o gama completa de mobila si sanitare pentru interior: mobilier baie, bucatarie, living, dormitor, hol (poate fi personalizat ca dimensiune si coloristica), cazi de baie, cu hidromasaj, din compozit, articole acril pentru exterior, toalete ecologice, cosuri de gunoi etc.
Compania MARTplast se regaseste în cerintele contemporane ale pietei, este într-o dezvoltare continua, isi imbunatateste produsele si isi largeste gama de produse permanent. Astfel pe piata de profil ocupam o pozitie foarte importanta. Clientilor nostri le oferim produse de cea mai buna calitate si design unic.

Image

Toate produsele MARTplast au certificate de calitate ISO

Produsele MARTplast se împart în mai multe categorii:
- produse de mobilier economice (PAL), medii (fronturi MDF vopsit sau înfoliat) si de lux (în întregime MDF vopsit cu vopsea UV în straturi multiple sau lemn natur cu finisaje de înalta calitate).
- produse sanitare: economice (acril), medii si de lux (ranforsate cu poliuretan rigid ecologic).

Toate produsele MARTplast au certificate de calitate ISO

Image
Image
Image

Viziunea MARTplast

La inceput a fost ideea de a creea un spatiu unde noul, clasicul si modernul sa se imbine in casa fiecaruia dintre noi. Linii simple si functionale, armonia formelor - au fost obtinute prin inovatie si tehnologie de ultima ora.
Cand frumusetea exterioara si calitatea se imbina, perfectiunea este atinsa!
Pe o piata nationala si internationala, ne bazam pe toti membrii echipei noastre pentru a obtine rezultate si a oferi servicii excelente clientilor nostri. Oferim angajatilor nostri sprijin si posibilitati de dezvoltare personala care sa-i ajute sa performeze in cele mai bune conditii si sa isi puna in aplicare initiativele.

Image

Misiunea MARTplast

Dincolo de estetica si ergonomia produselor noastre se distinge calitatea acestora. Preocuparea pentru o calitate cat mai inalta a fost dintotdeauna unul dintre punctele forte ale managementului MARTplast.
Materiale de prima calitate, echipamente de ultima generatie si o experienta de aproape 20 ani sustin exigentele standardelor internationale.
Personalul calificat asigura implementarea sistemului de control al calitatii ISO 9001:2008 in fiecare stadiu de productie.

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate MartPlast SRL
office@martplast.ro · +40 243 257 117